Senkrecht Records


A Senkrecht Records budapesti jegyzésű kiadó dark folk, minimal wave, dark wave, post punk, minimal synth zenékre fókuszálva. Májusban jelent meg első kiadványa.

Cawatana: In the Silver Light
A bemutatkozó 7" a nemzetközi porondon is elismerést nyert Cawatana két szerzeményének újragondolt változatát tartalmazza. A Something in the Final Hour és a Silver Light néhány évvel ezelőtti dalok. Dark Synth és minimal wave köntöst kapott.

Slágerbarátság
Szeptemberben jelent meg a kultikus szintipunkok legendás kollaborációja vinilen. Az Új Látásmód Fúzió és a Csermanek Lakótelep Betonráma című száma, valamint a másik oldalon a Cipolla Varietétől A napok csak jönnek egymás után elérhető 7"-es kislemezen.

Cawatana / Larrnakh split
A Far from... és a Senkrecht Records kollaborációja, a két dark folk szerzemény műfajának honi gyöngyszemei, míg a Cawatana a májusi újhullámos vonalat folytatja a In Deep Timelessness analóg szintetizátor és dobgép használatával. a Larrnakh a tiszta neofolk forrásból merít. 

Megrendelhető a Bandcampen, de e-mailben akár személyes átvétel is kérhető, vagy postázással megvehető a lemez, kedvezőbb áron.

A lemezek  a Wave-ben is kaphatóak.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 11. 12. - 22:38 | © szerzőség: Gelka