Megújult a Gothic.hu!

Mintegy négy esztendőnyi próbálkozás, fel és eltűnő fejlesztők és designereken keresztül az utóbbi egy év valós munkája után végre új felületet kapott honlapunk. A több ezer cikket átemeltük, így minden eddigi írás és fotógaléria is elérhető. Reményeim szerint az új struktúrában a témák és műfajok rendszerezésével áttekinthetőbb lesz a múlt, valamint az ezután felkerülő anyagok is.

Köszönet mindenkinek, aki segített. Elsősorban Bérces Ádámnak a sok kukacoskodásért amit elkövettem és az újraszerkesztésekért, a kb. 2000 levélváltást türelemmel kezelésért. Valamint hálával tartozom Kató Tamásnak és eGr-nek a designért.

Azon szerzők, fotósok, akik honalpunkon publikáltak, általam lettek regisztrálva, kérem jelentkezzenek nálam, hogy saját profiljukhoz megkapják a hozzáférést, valamint jelszót változtathassanak. Vannak olyan cikkek is, melyeknek szerzőségét számomra a homály fedi. Aki alkotására lel, szintén kérem jelentkezzenek, elnézésüket kérem.

A domainátirányítások még folynak, így az aloldalak deathrock.hu, neo-folk.hu és mementomori.hu címmel is „megközelíthetőek” lesznek hamarosan.  Mától egy hónap tesztüzemben működünk, kérünk minden hozzánk látogatót, jelezze a felfedezett hibákat a kontaktmenüben található címünkön (g.szelevenyi(at)gmail.com).

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 12. 16. - 15:46 | © szerzőség: Gelka