Nick Cave | Idiot Prayer

 

Nick Cave, egy zongora, és a híres londoni Alexandra Palace... senki és semmi más. Ez látható majd azon a júniusban készült, Idiot Prayer című koncertfelvételen, amit digitálisan, július 23-án mutatnak be először - és utoljára.

A járványhelyzet teremtette új realitásokhoz alkalmazkodva Cave a világ összes tájáról egyszerre invitálja a rajongókat egy különleges, online koncertre, amelyen saját életművéből válogat dalokat, köztük olyan tételeket is, amiket csak ritkán vagy még sosem lehetett így hallani. A felvételeket Robbie Ryan operatőr készítette (A kedvenc, Házassági történet, American Honey) és Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) vágta.

Július 23-án, este 8 órakor kezdődik a digitális világpremier, a felvételt pedig csak egyszer, a premier idején lehet majd megtekinteni, így azt megállítani vagy visszapörgetni sem tudjuk majd. Jegyeket is csak online vásárolhatunk, a nickcave.com oldalon.

A különleges alkalom egyfajta hiánypótlás, hiszen eredetileg ezen a nyáron zajlott volna a Ghosteen lemezbemutató turné, amit jövőre kellett halasztani: Budapesten 2021. május 13-án játszik majd teljes valójában a Nick Cave and the Bad Seeds, a Papp László Budapest Sportarénában: Nick Cave and The Bad Seeds in Budapest.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 07. 07. - 08:19 | © szerzőség: Gothic.hu