The Last Days of Jesus: 25!

A legendás The Last Days of Jesus 25 éves évforduóját ünnepli Pozsonyban. Két francia vendégfelléplő, speciális készülődés és nyilván ritkán hallott nóták várhatóak a koncerten. Ugyanekkor egy friss és limitált számban kiadott vinyl is napvilágot lát és kapható lesz.

Les Tétines Noires (Fra)
A második és különleges vendég nem más, mint a Les Tétines Noires (Fra), igaz legendák, akik a '80-es évek óta a sötét alterrock és new-wave sötét vizeinek vitorlásai. Lehetőség volt már látni őket Pozsonyban kétszer is,  1993-ben és 2000-ben a Stigma fesztiválon és a legendás Duna klubban. Emmanuel Hubaut, azaz Eldorado gróf, a zenekar alapító frontembere,  aki a Berlinben eltöltött évek után telepedett le Los Angeles-ben majd és New York-ban.  egy európai turnéra indult, és lehetőséged lesz élőben látni őket a Majesctic Music Club-ban, a negyed századi évfordulós ünnepség részeként.

Dear Deer (Fra)
A Dear Deer (Fra), egy poszt-Punk duett, amely no-wave, ipari és disco hatásokkal kísérletezik, 2015-ben alakult. A szlovák közönség a Death Disco Club eseményen  első alkalommal 2018 júniusában láthatta, de el lehetett csípni a frontember Federico-t korábbi zenekara a Popoï Sdioh-t is  a SubClub-ban, ahol a legendás batcave buli során 10 évvel ezelőtt játszották a műsorukat. A Kedves Szarvas éppen most adja ki az új albumát a Maniac Depression égisze alatt,  itt lehet belehallgatni:
https://deardeerfr.bandcamp.com/album/chew-chew-2018


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 10. 27. - 04:47 | © szerzőség: Gelka