Legendary Pink Dots

 
2020. február 17., hétfő, 20:00–5:00
Robot, Akácfa u. 49, Budapest, 1073
Jegyek vásárlása  - A jegyek elfogytak, próbálkozz Ticket Swap-on!
 
Először 15 évvel ezelőtt, 2005-ben volt lehetőségünk LPD koncertet szervezni (Marco Polo Club). Akkor ezt írtuk a sajtóanyagban:
"25 éve létezik a banda, ami hosszú idő, azonban nem mutatja a hanyatlás jeleit. Éppen ellenkezőleg: ahogy az a bizonyos végzetes kaleidoszkóp egyre kiszámíthatatlanabbul forog, úgy lovagolja meg a Dots a káosz hullámait. Amikor összeomlás fenyeget, ők készek bátran szembeszállni a zord jövővel, készek leigázni beteg, fuldokló bolygónk összes rossz szellemét... mert a Pöttyök mindig is érezték e szörnyetegek jelenlétét. Akár sárkánynak, terroristának, vagy vég nélkül csörgő telefonfülkének álcázva; ezek a szörnyek léteznek, s végül kénytelenek vagyunk ráébredni: mindannyian ebben élünk, és ki kell nevetnünk démonainkat, ha túl akarunk élni. A Pink Dots már évek óta rájött e megoldásra, és zenéjük a remény, az inspiráció forrása marad több ezer odaadó rajongójuk számára."
 
Aztán 2008-ban a helyszín ugyanaz volt, csak már After Music Club néven (lásd a kordokumentum-jellegű videót), majd 2010-ben a Tűzraktérben léptek fel. A jelenlévők közül talán senki nem számított arra, hogy tíz évet kell várni a folytatásra. De most eltelt az a tíz év és a 40 éves zenei pályafutásának minden csodájával érkezik Budapestre a Legendary Pink Dots.
 
Találkozunk néhány hét múlva a Robotban. Ne hezitáljatok sokat, a jegyek 60%-a már nálatok van, a maradék pedig a Wave-ben és itt: https://tixa.hu/thelegendarypinkdots_robot
Ha van élményetek a 2005 előtti pesti koncertekről, osszátok meg velünk itt. Csodás vasárnapot, és köszönjük, hogy ilyen koncerteket szervezhetünk Nektek!
Zaj & Negative Art crew
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 02. 17. - 08:00 | © szerzőség: Gothic.hu