Utolsó Hullám

Az Utolsó Hullám egy magyar new wave zenekar a Cure / Joy Division / Fields of Nephilim nyomában. Jakab Árpád (Motyó) már régebb óta mozog az undergroundban, ismert lehet a neve a United Gods zenekar révén, most friss zenekarába toboroz az alábbi felhívással.

Keresünk a zenekarunkba (Utolsó Hullám) egy szintis/dobgépes/hangmérnökösködő tagot. Ő lenne a 4. tag a 2 gitáros/énekes, egy basszeros mellé. A stílus klasszikus new wave, post punk, meg ami belefér. Kedvenceink a Sisters of Mercy, Joy Division, Cure, DM, Ultravox (Midge Ure).

Az új tag szerepe a szintis, dobgépes oldalról támogatni a készülő számokat, ill. a próbákon/koncerteken a backing tape sáv kezelése, kütyük kezelése, hangmérnökösködésben segítség, stb. Mivel nincs dobosunk (és nem is tervezzük), ezért a dob is a backing tape-ről menne. Saját számokat, és feldolgozásokat is fogunk játszani.

A jelenlegi demók (nem az összes) itt találhatók:

https://utolsohullam.bandcamp.com/album/toronyir-nt-demo

Heti egy esti próbát tervezünk órabéres próbateremben.

Megjegyzés: ha komálod a Ministry - I'm falling c. számát, akkor jó helyen leszel nálunk. 

Megjegyzés 2: ha Ableton Live-ot használsz, akkor tutira könnyen fogunk együttműködni, de persze minden más is megy, amit szeretsz és ismersz.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 05. 10. - 12:07 | © szerzőség: Gelka