Padkarosda visszatér

Helyszín: 
Budapest - Gólya(VIII. ker. Orczy út 46-48.)
Időpont: 
2023. január 28., 20:00
Fellépők: 
Padkarosda, Fetish Section + Gelka

A csontbrigád bemutatja: kibaszottnagy sötétség a Gólyában!

PADKAROSDA (Budapest) 3 év után, egy koncert erejéig visszatérve ünnepli a zenekar a nemrég napvilágot látott Sötét Végek című lemezüket.
Habár értetlen fülek sokszor jellemezték őket "denevérbaszás" címszóval, a zenekar ösztönös dark punkja valójában sosem azonosult a gagyi waveskedő maskarabálok fogalmával. Azok helyett egy jó adag kelet európai frusztráció, paranoid látomások, undor és lelki vívódás van beletöltve a számokba.

KORIDOR (Zágráb - HR) Jugó agytekervények sötét folyosói fognak megnyílni előttetek, gecikemény, lassú, fokozódó feszültséggel teli zene, hogy már várod, hogy végre felrobbanj belülről. ez lesz a 3. koncertjük budapesten, kibővültek egy plussz gitárossal, és valószínüleg mire ideérnek, olyan jók lesznek, hogy kipengetnek a ruhádból.

FETISH SECTION (Szeged) a new wave harangjait kongató régi punkok feljönnek Szegedről szinti poppot játszani? azért annyira nem kell beszarni, kurvajó társadalom kritikába mártott romantikus számok vannak itt megírva, a kiszürkült hétköznapok mámorában! na meg aki tudja, hogy előtte tagok a Hiteljugendben is tolták, az azt is tudja, hogy játszanak is számokat tőlük és szépen át van szivárogtatva a kettő egymásba!

JUGGLER Fiatal formáció, jól összekutyult magyar punk, amiről egy faszán játszó Oi zenekar, garázs punk, vagy akár a Lenin Körút is simán eszedbe fog jutni. kurvára nézd meg őket! A koncertek után Gelka lesz a Dj amíg bírja!!

Az este létrejöttének támogatása 2000 forint.