Lynda Stevens - Now & Then

A Memento Mori égisze alatt is többször kiállító Lynda Stevens önálló tárlata nyílik meg a Müsziben ma este. Az „Akkor és most” kiállítás arra vállalkozik, hogy a korábbi munkáim és a jelen alkotásai közt eltelt időt  szemléltesse, bemutatva milyen változások mentek végbe az alkotói szemléletmódban, formakészletben vagy épp az anyaghasználatban. Mely elemek értek következetes láncolattá, és melyek hulltak ki az alkotói ízlés rostáján.

Alkotásaimban fontos a rend és a természetes káosz közötti feszültség megfogalmazása, ilyen számomra az urbánus és a természetes környezet ellentéte is például.

Munkáim vegyes technikával és változó méretben készülnek. Gyakran alkalmazok olyan a pop arttal rokon megoldásokat, mint a metálos és fluoreszkáló festékek használata, vagy az olyan festményekbe applikált idegen anyagok, mint a törött üveg, a fémfólia vagy a fémes környezetben drágakőnek tetsző szemétdarabok. /Lynda Stevens/

www.lyndastevens.com

Megnyitó: Müszi, Blaha Lujza tér 1. 2014. november 20. (csütörtök) 18.00
A kiállítást megnyitja Egyed László képzőművész.

A kiállítás megtekinthető: 2014. november 20 – december 5. | H-P 10.00-18.00, Sz-V 14.00-18.00

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NOW & THEN
Lynda Stevens' exhibition

„In this show I wish to present my newer pieces, but also include old ones so that the development of my style can be seen.

I also like to explore the tension between law and natural chaos in my works, most especially that existing between the city and natural forces. My pieces are all mixed-media paintings and I like to work with fluorescent or irisdescent acrylics and wax-based paints alongside broken glass fragments and metal foil - often with several superimposed layers. I even use certain kinds of rubbish because even with these itis possible to crerate something that may resemble something precious. In this exhibition there will be both larger canvas works on view alongside smaller compositions on paper.” /Lynda Stevens/

Opening: 2014. November 20. (Friday) 6.00 p.m.
The exhibition is opened by László Egyed artist.


Opening Time:
2014. November 20 – December 5. | Monday-Friday 10 a.m.- 6 p.m., Saturday-Sunday 2 p.m.- 6 p.m.

Müszi – Community & Art Level | 1085 Budapest Blaha Lujza Square 1.
(Entrance possible from Somogyi Béla Street – large green door with the Müszi logo.)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 11. 20. - 07:21 | © szerzőség: Gelka