Sobranie 8 18

 
Abban a szerteágazó és sokszínű zenei világban, amit akár gyűjtőnévként is használunk manapság gothic címke alatt, érdekes helyet foglalnak el az Oroszországból érkezőek. 
 
Más világ, más megközelítés. Napjainkban ez még érvényesebb, mint a múltban. Az egyenruha, melyet oly sok egykor tisztelt, valamint unalmas jelenkori zenekar ölt magára  itt Európában megélhetési gúnyaként, arrafelé kevésbé divatos. 
Most éppen a napokban megjelent Sobranie 8 18 formációban merülhetünk el izgalmas élményeket szerezve - semmiképpen sem panelekre építkezve jelent meg S/T albumuk tíz szerzeményt felsorakoztatva. „A város gránitba öltözik” - írja Puskin Szentpétervárról, ahonnan a sötét romantikus duó származik. Dark-wave, shoegaze, a szokatlan hangszerelés (analóg szintetizátorok, fuvola, szaxofon, zongora, harmonika, talán temerin) végett az alternatív pop sem állna távol az elhelyezéskor. A hangzást kóruskíséret teljesíti ki. A Sobranie 8 18 mindösszesen 2 euróért nemcsak hallgatható, de birtokba is vehető digitálisan.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 02. 14. - 09:56 | © szerzőség: Gelka