Szavalj verset otthonról!

"SZAVALJ VERSET OTTHONRÓL!" –

Vagy olvass fel BÁRMILYEN szépirodalmi részletet, vagy akár egy rövidebb mesét!

Egy hete a Csinszka Könyves Szekér oldalon megígértük, íme, az egy szervezés alatt álló Csinszka Könyves Szekér, az egy ideje szünetelő, de korábban népszerű Mindennapi kortárs magyar vers facebookos oldal, valamint az underground zenei és kulturális tevékenységeiről ismert Lilian Goth Art Prod. JÁTÉKA! 

A KIHÍVÁS:

OLVASD FEL KAMERA ELŐTT az egyik kedvenc VERSEDET, regény-, novellarészletedet, az általad szeretett dráma vagy esszé rövid kivonatát vagy legkedvesebb kurta mesédet! TÖLTSD FEL a Facebookra vagy a YouTube-ra, s hívj ki Te is egy barátot, egy ismerőst!

FIGYELEM! Több embert is kihívhatsz a játékra, de legfeljebb HÁRMAT! Nem kell megvárnod, amíg kihív valaki! KEZDEMÉNYEZHETSZ Te is, csak a VIDEÓD feltöltésével HÍVJ KI másokat!

***

A MŰ lehet magyar, világirodalmi alkotás, klasszikus vagy kortárs.

Nem a felolvasás vagy a szavalás mikéntje számít, hanem a JÁTÉK! Hogy ebben az elszigetelt helyzetben is együtt legyünk, s közelebb hozzon minket egymáshoz az irodalom!

Egy SZABÁLY van: a vers / a mű NEM lehet saját szerzemény!

Használd a #szavaljversetotthonról a #csinszkakönyveszeker, a #mindennapikortarsmagyarvers és a #liliangothartprod. hashtag-et!

*

A felolvasással add azt, ami most Te vagy, vagy általában elmond rólad valamit! Akár egy impresszió lenyomatát! Ami által mutatsz egy részt önmagadból, s amivel talán mások térrészeit is kitöltöd valami jelentőssel!

***

És akkor az ELSŐ VIDEÓ a részünkről, ami reményeink szerint elindítja a játékot! KIHÍVOTTUNK:Zopán Nagyy költő, fotográfus! 

Köszönjük, ha részt vesztek ebben a rendhagyó irodalmi összeérésben!

Csinszka Könyves Szekér, Mindennapi kortárs magyar vers, Lilian Goth Art Prod.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 04. 06. - 08:25 | © szerzőség: Gothic.hu