Clue | Turquoise

A Turquoise klipről:
A Turquoise nem egy tipikus CLUE szám, inkább egy igazi hangulat-dal, amelyre minden bizonnyal az unplugged koncertjeink hangszerelése, akusztikusabb világa is hatással volt. Image klip helyett inkább a dal hangulatát próbáltuk elkapni Klein Péter segítségével és pl. Uzseka Norbi time lapse videoival, akiknek ezúton is köszönjük a közreműködését!

A tagcseréről:
Új felállásról kell beszámolnunk, mert a zenekarban kezdetektől jelenlévő Erdős László családi okok miatt kénytelen volt elhagyni a bandát, de örömmel jelenthetjük be hogy Nedoluha György, alias Nedó (ex-Superbutt, -Vale of Tears, -A Losing Season, mostanság Wolverine Blues Brothers - Entombed tribute) személyében megtaláltuk a CLUE új basszusgitárosát. Az ismeretség viszonylag régre vezethető vissza, ugyanis Erdei Attila dobossal együtt zenéltek a Superbutt utolsó felállásában és egyébként a 2016-os SunCult lemezünk felvételeit is ő készítette, így jól tudta mire vállalkozik emberileg és zeneileg... :)

A koncertekről:
Az új felállás március 17-én mutatkozik be a Nekromantika rendezvényén, ahol akusztikus hangszerelésben s néhol vendégekkel kiegészülve adjuk elő az ilyen alkalmakra illő szerzeményeinket, mindezt az ezúttal szintén akusztikus koncertre készülő Raw Melody Men (New Model Army tribute) társaságában:
https://www.facebook.com/events/100739830447350/

Május 26-án viszont rálépünk a torzítókra a Night Beyond Doom estéjén, ahol a Nadir és a Wall of Sleep lesznek a további fellépők:
https://www.facebook.com/events/1845028952406831/

Már egy nyári fesztiválról is beszámolhatunk, szerencsére lesz idén is Fekete Zaj osztálykirándulás, ahová meghívást kaptunk:
https://www.facebook.com/events/715500811942922/

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2017. 03. 09. - 03:47 | © szerzőség: Gelka